Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g540g923kcal55.1g14.6g71.8g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g900g315kcal24.3g42.3g4.5g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)360g594kcal10.8g14.4g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g3665kcal180.4g142.6g260.6g0g
Valittu annoskoko1800g1832kcal90.2g71.3g130.3g0g
Annoskoko puolitettuna900g916kcal45.1g35.7g65.2g0g
Arvot/100g100g102kcal5g4g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100206