Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g60g103kcal6.1g1.6g8g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g100g35kcal2.7g4.7g0.5g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)40g66kcal1.2g1.6g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g407kcal20g15.8g29g0g
Valittu annoskoko200g204kcal10g7.9g14.5g0g
Annoskoko puolitettuna100g102kcal5g4g7.3g0g
Arvot/100g100g102kcal5g4g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100206