Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g120g205kcal12.2g3.2g16g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g200g70kcal5.4g9.4g1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)80g132kcal2.4g3.2g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g814kcal40g31.6g58g0g
Valittu annoskoko400g407kcal20g15.8g29g0g
Annoskoko puolitettuna200g204kcal10g7.9g14.5g0g
Arvot/100g100g102kcal5g4g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100206