Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g180g308kcal18.4g4.9g23.9g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g300g105kcal8.1g14.1g1.5g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)120g198kcal3.6g4.8g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g1222kcal60.2g47.6g86.8g0g
Valittu annoskoko600g611kcal30.1g23.8g43.4g0g
Annoskoko puolitettuna300g305kcal15.1g11.9g21.7g0g
Arvot/100g100g102kcal5g4g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100206