Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g240g410kcal24.5g6.5g31.9g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g400g140kcal10.8g18.8g2g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)160g264kcal4.8g6.4g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g1629kcal80.2g63.4g115.8g0g
Valittu annoskoko800g814kcal40.1g31.7g57.9g0g
Annoskoko puolitettuna400g407kcal20.1g15.9g29g0g
Arvot/100g100g102kcal5g4g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100206