Kekin oliivi-leseleipä

Lämmitä vesi +42 ja lisää joukkoon leseet joihin sekoitettu hiiva, sokeri ja suola.

Sekoita.

Lisää jauhot ja sulatettu rasva.

Sekoita taikina ja taputa se pellille leivinpaperin päälle litteäksi jauhotetuin käsin.

Kohota 30min.

Lämmitä uuni 225 asteiseksi.

Painele oliivit leipään.

Voitele ennen tai jälkeen leipä oliiviöljyllä, johon voit lisätä kuivattuja yrttejä.

Paista uunissa keskitasolla noin 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 48g195kcal0g48g0g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%160g400kcal22.4g17.6g9g78.4g
Kuivahiiva, annos 11g44g158kcal19.8g17.6g2.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1300g4461kcal132.5g910g15.6g45.5g
Oivariini, 60 (100g)120g660kcal1.2g1.2g72g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g120g1056kcal0g0g120g0g
Oliivi musta kivetön (Pirkka)80g95kcal0.7g3.5g10.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6168g14050kcal353.2g1995.8g459.2g247.8g
Valittu annoskoko3084g7025kcal176.6g997.9g229.6g123.9g
Annoskoko puolitettuna1542g3513kcal88.3g499g114.8g62g
Arvot/100g100g228kcal5.7g32.4g7.4g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100531