Kekin oliivi-leseleipä

Lämmitä vesi +42 ja lisää joukkoon leseet joihin sekoitettu hiiva, sokeri ja suola.

Sekoita.

Lisää jauhot ja sulatettu rasva.

Sekoita taikina ja taputa se pellille leivinpaperin päälle litteäksi jauhotetuin käsin.

Kohota 30min.

Lämmitä uuni 225 asteiseksi.

Painele oliivit leipään.

Voitele ennen tai jälkeen leipä oliiviöljyllä, johon voit lisätä kuivattuja yrttejä.

Paista uunissa keskitasolla noin 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 168g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 6.7g27kcal0g6.7g0g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%22g56kcal3.1g2.5g1.3g11g
Kuivahiiva, annos 11g6.2g22kcal2.8g2.5g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 182g625kcal18.6g127.5g2.2g6.4g
Oivariini, 60 (100g)17g93kcal0.2g0.2g10.1g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g17g148kcal0g0g16.8g0g
Oliivi musta kivetön (Pirkka)11g13kcal0.1g0.5g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g1968kcal49.6g279.8g64.6g34.8g
Valittu annoskoko432g984kcal24.8g139.9g32.3g17.4g
Annoskoko puolitettuna216g492kcal12.4g70g16.2g8.7g
Arvot/100g100g228kcal5.7g32.4g7.5g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100531