Kekin oliivi-leseleipä

Lämmitä vesi +42 ja lisää joukkoon leseet joihin sekoitettu hiiva, sokeri ja suola.

Sekoita.

Lisää jauhot ja sulatettu rasva.

Sekoita taikina ja taputa se pellille leivinpaperin päälle litteäksi jauhotetuin käsin.

Kohota 30min.

Lämmitä uuni 225 asteiseksi.

Painele oliivit leipään.

Voitele ennen tai jälkeen leipä oliiviöljyllä, johon voit lisätä kuivattuja yrttejä.

Paista uunissa keskitasolla noin 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 336g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 13g55kcal0g13.4g0g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%45g112kcal6.3g4.9g2.5g22g
Kuivahiiva, annos 11g12g44kcal5.5g4.9g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 364g1250kcal37.1g254.9g4.4g12.7g
Oivariini, 60 (100g)34g185kcal0.3g0.3g20.2g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g34g296kcal0g0g33.6g0g
Oliivi musta kivetön (Pirkka)22g27kcal0.2g1g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g3936kcal98.8g558.8g128.6g69.4g
Valittu annoskoko864g1968kcal49.4g279.4g64.3g34.7g
Annoskoko puolitettuna432g984kcal24.7g139.7g32.2g17.4g
Arvot/100g100g228kcal5.7g32.3g7.4g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100531