Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 524g184kcal24.2g10.2g1.6g13.1g
Kananmuna kuoreton 128g183kcal16g0.4g13.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 116g384kcal2.3g3.5g40.7g0g
Kevytmaito (Valio)116g54kcal3.7g5.6g1.7g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g116g419kcal32.6g2.3g31.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2002g2446kcal157.6g44g177g26.2g
Valittu annoskoko1001g1223kcal78.8g22g88.5g13.1g
Annoskoko puolitettuna501g612kcal39.4g11g44.3g6.6g
Arvot/100g100g122kcal7.9g2.2g8.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100690