Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 599g210kcal27.7g11.7g1.8g15g
Kananmuna kuoreton 146g209kcal18.3g0.4g15g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 133g439kcal2.7g4g46.6g0g
Kevytmaito (Valio)133g61kcal4.3g6.4g2g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g133g479kcal37.2g2.7g35.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2288g2796kcal180.4g50.4g202.6g30g
Valittu annoskoko1144g1398kcal90.2g25.2g101.3g15g
Annoskoko puolitettuna572g699kcal45.1g12.6g50.7g7.5g
Arvot/100g100g122kcal7.9g2.2g8.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100690