Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 673g236kcal31.1g13.1g2g16.8g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 150g494kcal3g4.5g52.4g0g
Kevytmaito (Valio)150g69kcal4.8g7.2g2.2g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g150g539kcal41.9g3g40.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2574g3145kcal202.8g56.6g227.8g33.6g
Valittu annoskoko1287g1572kcal101.4g28.3g113.9g16.8g
Annoskoko puolitettuna644g786kcal50.7g14.2g57g8.4g
Arvot/100g100g122kcal7.9g2.2g8.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100690