Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 75g26kcal3.5g1.5g0.2g1.9g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 17g55kcal0.3g0.5g5.8g0g
Kevytmaito (Valio)17g7.6kcal0.5g0.8g0.2g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g17g60kcal4.7g0.3g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana286g349kcal22.6g6.4g25.2g3.8g
Valittu annoskoko143g175kcal11.3g3.2g12.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna72g87kcal5.7g1.6g6.3g1g
Arvot/100g100g122kcal7.9g2.2g8.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100690