Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 748g262kcal34.6g14.6g2.2g18.7g
Kananmuna kuoreton 183g261kcal22.9g0.5g18.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 166g549kcal3.3g5g58.2g0g
Kevytmaito (Valio)166g77kcal5.3g8g2.5g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g166g599kcal46.6g3.3g44.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2860g3494kcal225.4g62.8g253g37.4g
Valittu annoskoko1430g1747kcal112.7g31.4g126.5g18.7g
Annoskoko puolitettuna715g874kcal56.4g15.7g63.3g9.4g
Arvot/100g100g122kcal7.9g2.2g8.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100690