Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 900g316kcal41.6g17.5g2.7g22.5g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g660kcal4g6g70g0g
Kevytmaito (Valio)200g92kcal6.4g9.6g3g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g200g720kcal56g4g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3440g4203kcal271g75.6g304.6g45g
Valittu annoskoko1720g2102kcal135.5g37.8g152.3g22.5g
Annoskoko puolitettuna860g1051kcal67.8g18.9g76.2g11.3g
Arvot/100g100g122kcal7.9g2.2g8.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100690