Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 150g53kcal6.9g2.9g0.4g3.7g
Kananmuna kuoreton 37g52kcal4.6g0.1g3.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 33g110kcal0.7g1g11.6g0g
Kevytmaito (Valio)33g15kcal1.1g1.6g0.5g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g33g120kcal9.3g0.7g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana572g699kcal45.2g12.6g50.4g7.4g
Valittu annoskoko286g350kcal22.6g6.3g25.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna143g175kcal11.3g3.2g12.6g1.9g
Arvot/100g100g122kcal7.9g2.2g8.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100690