Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 299g105kcal13.8g5.8g0.9g7.5g
Kananmuna kuoreton 73g104kcal9.1g0.2g7.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 67g220kcal1.3g2g23.3g0g
Kevytmaito (Valio)67g31kcal2.1g3.2g1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g67g239kcal18.6g1.3g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1144g1398kcal89.8g25g101.4g15g
Valittu annoskoko572g699kcal44.9g12.5g50.7g7.5g
Annoskoko puolitettuna286g350kcal22.5g6.3g25.4g3.8g
Arvot/100g100g122kcal7.8g2.2g8.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100690