Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 374g131kcal17.3g7.3g1.1g9.4g
Kananmuna kuoreton 92g131kcal11.4g0.3g9.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 83g275kcal1.7g2.5g29.1g0g
Kevytmaito (Valio)83g38kcal2.7g4g1.2g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g83g299kcal23.3g1.7g22.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1430g1747kcal112.8g31.6g126.4g18.8g
Valittu annoskoko715g874kcal56.4g15.8g63.2g9.4g
Annoskoko puolitettuna358g437kcal28.2g7.9g31.6g4.7g
Arvot/100g100g122kcal7.9g2.2g8.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100690