Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 449g157kcal20.7g8.8g1.3g11.2g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g329kcal2g3g34.9g0g
Kevytmaito (Valio)100g46kcal3.2g4.8g1.5g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g100g359kcal27.9g2g26.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1716g2097kcal135g37.8g151.6g22.4g
Valittu annoskoko858g1049kcal67.5g18.9g75.8g11.2g
Annoskoko puolitettuna429g524kcal33.8g9.5g37.9g5.6g
Arvot/100g100g122kcal7.9g2.2g8.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100690