Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus1203g842kcal192.4g0g3.6g0g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g90g465kcal4.5g6.3g46.9g0g
Valkoviini kuiva 150g103kcal0.5g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2916g3086kcal394.8g14.4g131g0g
Valittu annoskoko1458g1543kcal197.4g7.2g65.5g0g
Annoskoko puolitettuna729g772kcal98.7g3.6g32.8g0g
Arvot/100g100g106kcal13.5g0.5g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100972