Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus134g94kcal21.4g0g0.4g0g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g10g52kcal0.5g0.7g5.2g0g
Valkoviini kuiva 17g11kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g343kcal44g1.6g14.6g0g
Valittu annoskoko162g171kcal22g0.8g7.3g0g
Annoskoko puolitettuna81g86kcal11g0.4g3.7g0g
Arvot/100g100g106kcal13.6g0.5g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100972