Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus267g187kcal42.8g0g0.8g0g
Rypsiöljy 3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g20g103kcal1g1.4g10.4g0g
Valkoviini kuiva 33g23kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana648g686kcal87.8g3.2g29g0g
Valittu annoskoko324g343kcal43.9g1.6g14.5g0g
Annoskoko puolitettuna162g172kcal22g0.8g7.3g0g
Arvot/100g100g106kcal13.6g0.5g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100972