Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus534g374kcal85.5g0g1.6g0g
Rypsiöljy 6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g40g207kcal2g2.8g20.8g0g
Valkoviini kuiva 67g46kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1296g1372kcal175.4g6.4g58.2g0g
Valittu annoskoko648g686kcal87.7g3.2g29.1g0g
Annoskoko puolitettuna324g343kcal43.9g1.6g14.6g0g
Arvot/100g100g106kcal13.5g0.5g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100972