Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus668g468kcal106.9g0g2g0g
Rypsiöljy 8.4g74kcal0g0g8.4g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g50g259kcal2.5g3.5g26.1g0g
Valkoviini kuiva 84g57kcal0.3g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1620g1714kcal219.4g8g73g0g
Valittu annoskoko810g857kcal109.7g4g36.5g0g
Annoskoko puolitettuna405g429kcal54.9g2g18.3g0g
Arvot/100g100g106kcal13.5g0.5g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100972