Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus802g561kcal128.3g0g2.4g0g
Rypsiöljy 10g89kcal0g0g10g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g60g310kcal3g4.2g31.3g0g
Valkoviini kuiva 100g69kcal0.3g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1944g2057kcal263.2g9.6g87.4g0g
Valittu annoskoko972g1029kcal131.6g4.8g43.7g0g
Annoskoko puolitettuna486g514kcal65.8g2.4g21.9g0g
Arvot/100g100g106kcal13.5g0.5g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100972