Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 81g95kcal14g0g4.3g0g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Korppujauho 6.2g23kcal0.7g4.7g0.1g0.3g
Kananmuna 50g(kpl)20g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 37g133kcal0.7g1g14.2g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g13g112kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana352g788kcal35.6g13.4g65.8g1.2g
Valittu annoskoko176g394kcal17.8g6.7g32.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna88g197kcal8.9g3.4g16.5g0.3g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.8g18.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101095