Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 122g143kcal21g0g6.5g0g
Sipuli 28g8.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Korppujauho 9g34kcal1g7g0.1g0.5g
Kananmuna 50g(kpl)30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 56g199kcal1.1g1.5g21.3g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g19g169kcal0g0g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g1182kcal53.6g19.8g98.8g2g
Valittu annoskoko264g591kcal26.8g9.9g49.4g1g
Annoskoko puolitettuna132g296kcal13.4g5g24.7g0.5g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.7g18.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101095