Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 1300g1522kcal224.6g0g68.9g0g
Sipuli 300g91kcal3.8g14.4g0.6g5.1g
Korppujauho 100g366kcal10.5g74.9g1g5.3g
Kananmuna 50g(kpl)320g403kcal35.2g1g28.8g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 600g2130kcal11.3g15.9g228g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g200g1800kcal0g0g200g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5640g12625kcal570.8g212.4g1054.6g20.8g
Valittu annoskoko2820g6313kcal285.4g106.2g527.3g10.4g
Annoskoko puolitettuna1410g3156kcal142.7g53.1g263.7g5.2g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.8g18.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101095