Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 162g190kcal28g0g8.6g0g
Sipuli 37g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Korppujauho 13g46kcal1.3g9.3g0.1g0.7g
Kananmuna 50g(kpl)40g50kcal4.4g0.1g3.6g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 75g266kcal1.4g2g28.5g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g25g225kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana704g1576kcal71.2g26.4g131.8g2.6g
Valittu annoskoko352g788kcal35.6g13.2g65.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna176g394kcal17.8g6.6g33g0.7g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.8g18.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101095