Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 203g238kcal35.1g0g10.8g0g
Sipuli 47g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Korppujauho 16g57kcal1.6g11.7g0.2g0.8g
Kananmuna 50g(kpl)50g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 94g332kcal1.8g2.5g35.6g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g31g281kcal0g0g31.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana880g1970kcal89.2g33g164.8g3.2g
Valittu annoskoko440g985kcal44.6g16.5g82.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna220g493kcal22.3g8.3g41.2g0.8g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.8g18.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101095