Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 243g285kcal42.1g0g12.9g0g
Sipuli 56g17kcal0.7g2.7g0.1g1g
Korppujauho 19g69kcal2g14g0.2g1g
Kananmuna 50g(kpl)60g76kcal6.6g0.2g5.4g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 112g399kcal2.1g3g42.7g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g37g337kcal0g0g37.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1056g2364kcal107g39.8g197.4g4g
Valittu annoskoko528g1182kcal53.5g19.9g98.7g2g
Annoskoko puolitettuna264g591kcal26.8g10g49.4g1g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.8g18.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101095