Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 284g333kcal49.1g0g15.1g0g
Sipuli 66g20kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Korppujauho 22g80kcal2.3g16.4g0.2g1.2g
Kananmuna 50g(kpl)70g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 131g465kcal2.5g3.5g49.8g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g44g393kcal0g0g43.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1232g2758kcal124.8g46.4g230.4g4.6g
Valittu annoskoko616g1379kcal62.4g23.2g115.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna308g690kcal31.2g11.6g57.6g1.2g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.8g18.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101095