Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 325g381kcal56.2g0g17.2g0g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.2g1.3g
Korppujauho 25g92kcal2.6g18.7g0.3g1.3g
Kananmuna 50g(kpl)80g101kcal8.8g0.2g7.2g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 150g533kcal2.8g4g57g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g50g450kcal0g0g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1410g3156kcal142.6g53g263.8g5.2g
Valittu annoskoko705g1578kcal71.3g26.5g131.9g2.6g
Annoskoko puolitettuna353g789kcal35.7g13.3g66g1.3g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.8g18.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101095