Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 365g428kcal63.1g0g19.4g0g
Sipuli 84g26kcal1.1g4g0.2g1.4g
Korppujauho 28g103kcal2.9g21g0.3g1.5g
Kananmuna 50g(kpl)90g113kcal9.9g0.3g8.1g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 169g598kcal3.2g4.5g64g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g56g506kcal0g0g56.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1584g3546kcal160.4g59.6g296.4g5.8g
Valittu annoskoko792g1773kcal80.2g29.8g148.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna396g887kcal40.1g14.9g74.1g1.5g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.8g18.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101095