Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 406g475kcal70.1g0g21.5g0g
Sipuli 94g28kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Korppujauho 31g114kcal3.3g23.4g0.3g1.7g
Kananmuna 50g(kpl)100g126kcal11g0.3g9g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 187g665kcal3.5g5g71.1g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g62g562kcal0g0g62.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1760g3940kcal178.2g66.4g329g6.6g
Valittu annoskoko880g1970kcal89.1g33.2g164.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna440g985kcal44.6g16.6g82.3g1.7g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.8g18.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101095