Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 833g1197kcal133.2g0g74.1g0g
Rypsiöljy 68g597kcal0g0g67.5g0g
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Tilli, tuore 167g50kcal6.1g1.5g1.3g3.5g
Korppujauho 25g92kcal2.6g18.7g0.3g1.3g
Ruokasuola jodioitu 22g0.6kcal0.1g0g0g0g
Valkopippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.7g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2430g3926kcal288g46.6g286.8g14.6g
Valittu annoskoko1215g1963kcal144g23.3g143.4g7.3g
Annoskoko puolitettuna608g982kcal72g11.7g71.7g3.7g
Arvot/100g100g162kcal11.8g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101230