Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 999g1436kcal159.9g0g88.9g0g
Rypsiöljy 81g716kcal0g0g80.9g0g
Purjosipuli 120g27kcal2.2g2.9g0.2g2.5g
Tilli, tuore 200g60kcal7.4g1.8g1.6g4.2g
Korppujauho 30g110kcal3.1g22.5g0.3g1.6g
Ruokasuola jodioitu 26g0.7kcal0.2g0g0g0g
Valkopippuri 2g5.7kcal0.2g0.8g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2916g4711kcal346g56g343.8g17.6g
Valittu annoskoko1458g2355kcal173g28g171.9g8.8g
Annoskoko puolitettuna729g1178kcal86.5g14g86g4.4g
Arvot/100g100g162kcal11.9g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101230