Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1000g1437kcal160g0g89g0g
Rypsiöljy 81g716kcal0g0g81g0g
Purjosipuli 120g28kcal2.2g2.9g0.2g2.5g
Tilli, tuore 200g60kcal7.4g1.8g1.6g4.2g
Korppujauho 30g110kcal3.1g22.5g0.3g1.6g
Ruokasuola jodioitu 26g0.7kcal0.2g0g0g0g
Valkopippuri 2g5.7kcal0.2g0.8g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2918g4714kcal346.2g56g344.2g17.6g
Valittu annoskoko1459g2357kcal173.1g28g172.1g8.8g
Annoskoko puolitettuna730g1179kcal86.6g14g86.1g4.4g
Arvot/100g100g162kcal11.9g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101230