Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1332g1915kcal213.2g0g118.6g0g
Rypsiöljy 108g954kcal0g0g107.9g0g
Purjosipuli 160g37kcal2.9g3.8g0.3g3.4g
Tilli, tuore 267g80kcal9.8g2.4g2.1g5.6g
Korppujauho 40g146kcal4.2g29.9g0.4g2.1g
Ruokasuola jodioitu 35g0.9kcal0.2g0g0g0g
Valkopippuri 2.7g7.5kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3888g6281kcal461.2g74.4g458.8g23.6g
Valittu annoskoko1944g3140kcal230.6g37.2g229.4g11.8g
Annoskoko puolitettuna972g1570kcal115.3g18.6g114.7g5.9g
Arvot/100g100g162kcal11.9g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101230