Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 250g359kcal40g0g22.3g0g
Rypsiöljy 20g179kcal0g0g20.3g0g
Purjosipuli 30g6.9kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Tilli, tuore 50g15kcal1.8g0.5g0.4g1.1g
Korppujauho 7.5g28kcal0.8g5.6g0.1g0.4g
Ruokasuola jodioitu 6.5g0.2kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana730g1179kcal86.4g14g86.4g4.4g
Valittu annoskoko365g589kcal43.2g7g43.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna182g295kcal21.6g3.5g21.6g1.1g
Arvot/100g100g162kcal11.8g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101230