Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 333g479kcal53.3g0g29.6g0g
Rypsiöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Purjosipuli 40g9kcal0.7g1g0.1g0.8g
Tilli, tuore 67g20kcal2.5g0.6g0.5g1.4g
Korppujauho 10g37kcal1g7.5g0.1g0.5g
Ruokasuola jodioitu 8.7g0.2kcal0.1g0g0g0g
Valkopippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana972g1570kcal115.4g18.8g114.6g5.8g
Valittu annoskoko486g785kcal57.7g9.4g57.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna243g393kcal28.9g4.7g28.7g1.5g
Arvot/100g100g162kcal11.9g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101230