Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 500g718kcal79.9g0g44.5g0g
Rypsiöljy 41g358kcal0g0g40.5g0g
Purjosipuli 60g14kcal1.1g1.4g0.1g1.3g
Tilli, tuore 100g30kcal3.7g0.9g0.8g2.1g
Korppujauho 15g55kcal1.6g11.2g0.2g0.8g
Ruokasuola jodioitu 13g0.3kcal0.1g0g0g0g
Valkopippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1458g2355kcal173g27.8g172.2g9g
Valittu annoskoko729g1178kcal86.5g13.9g86.1g4.5g
Annoskoko puolitettuna365g589kcal43.3g7g43.1g2.3g
Arvot/100g100g162kcal11.9g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101230