Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee600g1170kcal112.2g0g81g0g
Peruna, vanha, kuorittu 500g381kcal9.4g77.5g1g5g
Porkkana 250g82kcal1.6g13.9g0.5g6.4g
Palsternakka 150g95kcal0.8g17.7g0.6g6.8g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g12g7.8kcal0.9g1.1g0.1g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl200g714kcal4g6g76g0g
Voi, 1 tl, 5 g20g146kcal0.2g0.2g16g0g
Tilli, tuore 20g6kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5744g5276kcal262.6g244.8g351.2g41.2g
Valittu annoskoko2872g2638kcal131.3g122.4g175.6g20.6g
Annoskoko puolitettuna1436g1319kcal65.7g61.2g87.8g10.3g
Arvot/100g100g92kcal4.6g4.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101402