Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g300g510kcal57g0g30g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Palsternakka 113g72kcal0.6g13.3g0.4g5.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g225g63kcal1.4g13.4g0.5g5.6g
Peruna, vanha, kuorittu 225g171kcal4.2g34.9g0.5g2.3g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g7.5g5.6kcal0.6g0.7g0g0g
Lanttu 188g54kcal1.9g8.6g0.6g3.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6g54kcal0g0g6g0g
Selleri, annos 50g113g16kcal1.1g3.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2652g1972kcal137.6g163g76.6g38g
Valittu annoskoko1326g986kcal68.8g81.5g38.3g19g
Annoskoko puolitettuna663g493kcal34.4g40.8g19.2g9.5g
Arvot/100g100g74kcal5.2g6.1g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101970