Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g500g850kcal95g0g50g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Palsternakka 188g119kcal0.9g22.1g0.7g8.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g375g105kcal2.3g22.3g0.8g9.4g
Peruna, vanha, kuorittu 375g286kcal7.1g58.1g0.8g3.8g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g13g9kcal0.9g1.2g0.1g0g
Lanttu 313g90kcal3.1g14.4g0.9g5.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Selleri, annos 50g188g26kcal1.9g5.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4420g3286kcal229g271.4g127.6g63g
Valittu annoskoko2210g1643kcal114.5g135.7g63.8g31.5g
Annoskoko puolitettuna1105g822kcal57.3g67.9g31.9g15.8g
Arvot/100g100g74kcal5.2g6.1g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101970