Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g800g1360kcal152g0g80g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Palsternakka 300g191kcal1.5g35.4g1.2g13.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g600g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Peruna, vanha, kuorittu 600g457kcal11.3g93g1.2g6g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g20g15kcal1.5g1.9g0.1g0g
Lanttu 500g144kcal5g23g1.5g9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl16g144kcal0g0g16g0g
Selleri, annos 50g300g42kcal3g9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7072g5258kcal366.2g434.4g204g100.6g
Valittu annoskoko3536g2629kcal183.1g217.2g102g50.3g
Annoskoko puolitettuna1768g1314kcal91.6g108.6g51g25.2g
Arvot/100g100g74kcal5.2g6.1g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101970