Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g900g1530kcal171g0g90g0g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Palsternakka 338g215kcal1.7g39.8g1.3g15.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g675g189kcal4.1g40.2g1.4g16.9g
Peruna, vanha, kuorittu 675g514kcal12.7g104.6g1.4g6.8g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g23g17kcal1.7g2.1g0.1g0g
Lanttu 563g162kcal5.6g25.9g1.7g10.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g162kcal0g0g18g0g
Selleri, annos 50g338g47kcal3.4g10.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7956g5915kcal412.2g488.6g229.6g113.4g
Valittu annoskoko3978g2958kcal206.1g244.3g114.8g56.7g
Annoskoko puolitettuna1989g1479kcal103.1g122.2g57.4g28.4g
Arvot/100g100g74kcal5.2g6.1g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101970