Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g100g170kcal19g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Palsternakka 38g24kcal0.2g4.4g0.1g1.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Peruna, vanha, kuorittu 75g57kcal1.4g11.6g0.2g0.8g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g2.5g1.9kcal0.2g0.2g0g0g
Lanttu 63g18kcal0.6g2.9g0.2g1.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2g18kcal0g0g2g0g
Selleri, annos 50g38g5.2kcal0.4g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana884g657kcal46g54.2g25.6g12.8g
Valittu annoskoko442g329kcal23g27.1g12.8g6.4g
Annoskoko puolitettuna221g164kcal11.5g13.6g6.4g3.2g
Arvot/100g100g74kcal5.2g6.1g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101970