Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1000g1700kcal190g0g100g0g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Palsternakka 375g239kcal1.9g44.2g1.5g16.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g750g210kcal4.5g44.6g1.5g18.8g
Peruna, vanha, kuorittu 750g571kcal14.1g116.3g1.5g7.5g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g25g19kcal1.9g2.4g0.1g0g
Lanttu 625g180kcal6.2g28.7g1.9g11.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Selleri, annos 50g375g53kcal3.7g11.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8840g6572kcal457.6g542.8g255g125.8g
Valittu annoskoko4420g3286kcal228.8g271.4g127.5g62.9g
Annoskoko puolitettuna2210g1643kcal114.4g135.7g63.8g31.5g
Arvot/100g100g74kcal5.2g6.1g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101970