Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g200g340kcal38g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Palsternakka 75g48kcal0.4g8.8g0.3g3.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.8g
Peruna, vanha, kuorittu 150g114kcal2.8g23.3g0.3g1.5g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g5g3.7kcal0.4g0.5g0g0g
Lanttu 125g36kcal1.2g5.7g0.4g2.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4g36kcal0g0g4g0g
Selleri, annos 50g75g11kcal0.7g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1768g1314kcal91.4g108.4g51g25.2g
Valittu annoskoko884g657kcal45.7g54.2g25.5g12.6g
Annoskoko puolitettuna442g329kcal22.9g27.1g12.8g6.3g
Arvot/100g100g74kcal5.2g6.1g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101970