Kasvislasagne

Kuori ja pilko sipulit ja silppua chili.

Kuullota niitä yhdessä muutama minuutti öljyssä ja lisää sokeri.

Lisää pannulle pilkotut paprikat sekä kesäkurpitsa ja anna paahtua muutama minuutti.

Lisää tomaattimurska sekä -pyre ja mausteet ja anna kiehua hiljalleen valkokastikkkeen valmistumisen ajan.

Kuumenna kattilassa 8 dl maitoa ja murenna sulatejuustejuusto maidon sekaan.

Anna juuston sulaa.

Sekoita vehnäjauhot loppuun maitoon ja kaada suuruste ohuena nauhana maito-juustoseoksen sekaan.

Anna kastikkeen kiehahtaa.

Mausta suolalla.

Asettele vuoan pohjalle lasagnelevyjä ja kastikkeita vuorotellen niin, että päälimmäiseksi jää kerros valkokastiketta.

Ripottele pinnalle vielä juustoraaste ja kypsennä uunin alatasolla 175 asteessa n. 40-45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 20g179kcal0g0g20.2g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka20g5kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Paprika keltainen 40g12kcal0.4g2g0.1g0.8g
Kesäkurpitsa zucchini 100g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Tomaattimurska, 1 prk200g54kcal1.2g10.6g0.4g2.8g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g10g7.4kcal0.5g1.3g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen500g165kcal16.5g24.5g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g125g350kcal23.8g0g27.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima60g234kcal17.4g0g18g0g
Lasagnelevy Rainbow125g459kcal17.5g88.8g3.9g3.8g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Chili paprika punainen5g2kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2536g3169kcal161.8g302.8g141.8g20.2g
Valittu annoskoko1268g1585kcal80.9g151.4g70.9g10.1g
Annoskoko puolitettuna634g792kcal40.5g75.7g35.5g5.1g
Arvot/100g100g125kcal6.4g11.9g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102282